Image
Mirum Galleria.
Mirum Galleria. Bild: Steen & Ström

Två nya butiker öppnar på Mirum Galleria

Uthyrning Stormberg och TGR öppnar butiker på Steen & Ströms Mirum Galleria i Norrköping.
Publicerad den 23 April 2013

Stormberg är ett av Norges starkaste varumärken inom sport och fritidskläder och etableringen i Mirum Galleria är deras andra i Sverige. Danska TGR är en del av den danska detaljhandelskedjan Tiger som säljer varor som är praktiska, festliga, dekorativa och som uppmuntrar till kreativitet.

Stormberg som är störst i Norge inom sitt segment startade 1998 för att tillverka sport- och turkläder som skulle fungera bra, se bra ut och ha ett rimligt pris.

Butiken i Mirum Galleria beräknas öppna den 21 maj.

- Vi ser Sverige som en högintressant marknad som delar många av de kärnvärden och hållningar som finns i Norge. Även om norrmännen har en närmare relation till det att gå på tur så är det svenska klimatet väldigt likt Norges och allt fler finner glädje i att vara ute på olika aktiviteter säger Line Skaane, marknadschef på Stormberg.

TGR har idag fler än 200 butiker i 20 länder och är butiker som ska upplevas, där det är roligt att shoppa. TGR:s filosofi är att utbudet ska överraska; antingen för dess unika karaktär eller dess låga pris. TGR öppnade på Mirum Galleria den 19 april.

- Mirum Galleria är ett färgstarkt och levande köpcentrum som vi med glädje vill tillföra en TGR-butik, eftersom vi har något för alla säger Gunilla Lundin på TGR.

- Genom att Stormberg och TGR nu väljer Mirum Galleria så förstärks vårt totala butiksutbud ytterligare på ett positivt sätt och bidrar till att göra gallerian till regionens mest kompletta shoppingscentrum, säger Peter Löfquist, Center Manager på Mirum Galleria.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige