Image
Göteborg.
Göteborg. Bild: Istock

Två chefer får sparken från Bostadsbolaget

Bolag Två stycken chefer får sparken från Bostadsbolaget i Göteborg, rapporterar GT. Detta sedan mamman till en av chefer fått gå förbi den flera år långa kön – och dessutom sluppit betala hyra.
Publicerad den 26 Februari 2020

Det var under hösten som det uppdagades att mamman till en av de två chefer som nu får sparken hade flyttat in i en av Bostadsbolagets lägenheter och bott där i flera månader utan att betala hyra. Den andra chefen som får lämna hade hjälpt till med upplägget där kvinnan kunnat gå förbi den flera år långa bostadskön, skriver GT.

Efter att ha medgivit inblandning i ärendet arbetsbefriades de två cheferna den 14 januari.
– De kommer inte tillbaka. Det handlar om förtroende, sa Bostadsbolagets vd Kicki Björklund till GT.

Nu står det klart att duon inte får återvända till sina tjänster. En överenskommelse har gjorts där de båda cheferna får lön under uppsägningstiden fram till sommaren.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här planerar Ilija Batljan efter jätteaffären

Bolag SBB köpte i slutet av förra veckan en större portfölj med förskolor från norska Laeringsverkstedet för ett överenskommet fastighetsvärde om 4,25 miljarder norska kronor. SBB:s vd och grundare Ilija Batljan berättar för Fastighetssverige varför de gjorde affären och hur lång tid processen tog. Han beskriver också varför just SBB kan göra den här typen av transaktioner och inte så många andra på marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY