Image
Jan Björks Trophi hyr ut till Ica och Apoteket Hjärtat i Bäckebol.
Jan Björks Trophi hyr ut till Ica och Apoteket Hjärtat i Bäckebol. Bild: Redito

Trophi hyr ut 3 600 kvadratmeter till Ica i Göteborg

Uthyrning Trophi Fastighets AB stärker och breddar sitt erbjudande inom dagligvaror ytterligare då Ica Kvantum och Apotek Hjärtat har valt att etablera ca 3 600 kvm på Bäckebol handelsplats i norra Göteborg. Planerad öppning för butikerna är hösten 2021.
Publicerad den 15 Augusti 2020
Annons
Image

Redan idag är Bäckebol en av Göteborgs starkaste handelsplatser med över 6,5 miljoner besökare per år. Etableringen av Ica Kvantum kommer ytterligare stärka handelsplatsen som den självklara handelsdestinationen i norra Göteborg.

Ica Kvantum kommer att ha ett kunderbjudande med ett brett sortiment för Bäckebols kunder, med effektiva kundytor, där det kommer vara snabbt och enkelt att handla. Etableringen omfattar även Apotek Hjärtat, som är Sveriges största privata apotekskedja.

– Vi har ett stort intresse från butikskedjor att komma till Bäckebol och är verkligen glada att nu Ica och Apotek Hjärtat har valt att flytta in till oss. Genom denna etablering förstärker vi ytterligare vår position som Nordens största hyresvärd för dagligvarubranschen, säger Jan Björk, vd för Trophi.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisen som spräcker miljardvallen

Bolag Stor intervju med Bricknovas grundare och vd Orlando Villacrez om hur bolaget byggts upp från noll till en miljard-pipeline, värderingen i den pågående nyemissionen – och sweet spot-marknaden som möjliggör nybyggda parhus, radhus och villor i bostadsrättsform för under fem miljoner kronor i Storstockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY