Image
Totalt blir det 5 100 kvadratmeter handel.
Totalt blir det 5 100 kvadratmeter handel. Bild: iStock

Trophi bygger nytt för Ica och Systembolaget

Uthyrning Trophi Fastighets AB har tecknat hyresavtal med Ica och Systembolaget om nya butiker i Älvkarleby.
Publicerad den 15 Maj 2024

Projektet påbörjas under året och omfattar totalt 2 300 kvadratmeter. Handelsplatsen, som ligger i Skutskär har sedan tidigare Willy:s som hyresgäst, och kommer vid färdigställande omfatta 5 100 kvadratmeter handel.

Ica och Systembolaget kommer med sina senaste koncept erbjuda kunderna ett noga utvalt sortiment i effektiva lokaler där det kommer vara snabbt och enkelt att handla. Tillsammans med den befintliga hyresgästen Willy:s kommer handelsplatsen bli en självklar destination för dagligvaruhandel i kommunen och för angränsande orter.
– Vi tycker förstås det är mycket glädjande att vi kan attrahera så starka butikskedjor till vår fastighet när vi nu välkomnar Ica och Systembolaget som grannar till Willy:s Vi ser fram emot att utveckla handelsplatsen vidare tillsammans med våra hyresgäster, säger Jan Björk, vd på Trophi.

Planerad öppning för butikerna är våren 2025.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige