Image

Tribona tecknar tioårigt kontrakt i Stockholm

Uthyrning Tribona har tecknat ett nytt tioårigt hyresavtal omfattande 5 375 kvadratmeter i fastigheten Frukthallen 3 i Årsta i Stockholm. Därmed är fastigheten till största delen uthyrd.
Publicerad den 8 November 2013
Per Johansson. Bild: Tribona
Per Johansson.

Hyresavtalet träder i kraft 2014-02-01 och sträcker sig till och med 2024-01-31.

Avtalet omfattar 5 375 kvadratmeter med en årshyra på cirka 6,5 miljoner kronor utöver media och fastighetsskatt som betalas av hyresgästen. Det sammanlagda hyresvärdet uppgår till cirka 65 miljoner kronor.

- Det känns väldigt bra att efterfrågan på våra fastigheter fortsätter att vara stor. Vår nya hyresgäst, som jag av olika anledningar inte kan ge mer detaljer om i nuläget, bedriver sin verksamhet inom en för oss ny spännande nisch som vi tror mycket på framöver i våra fastigheter, säger Per Johansson, vd på Tribona.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige