Image

Tribona tecknar hyresavtal om 15 000 kvadratmeter i Köpenhamn

Uthyrning Tribona har tecknat ett nytt långt hyresavtal omfattande cirka 15 000 kvadratmeter i fastigheten Kornmarksvej 1 i Köpenhamn.
Publicerad den 17 December 2014

Hyresgäst är Nilfisk-Advance A/S. Hyresavtalet träder i kraft omgående och sträcker sig till och med 2023. Inga investeringar kommer att göras i samband med uthyrningen.

Hyresvärdet för perioden uppgår till cirka 73 miljoner kronor. Fastigheten är efter denna uthyrning i princip fullt uthyrd.

– Vi har haft ett väldigt stort intresse för de ytor som blev tomställda i Köpenhamn när DSV lämnade lokalen den första oktober 2014. Vi är både glada och stolta över att ha kunnat fylla nästan hela fastigheten på cirka 47 000 kvadratmeter på bra hyresnivåer endast tre månader efter att DSV flyttade ut, säger Per Johansson vd på Tribona.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige