Image

Trianon förvärvar bostadsfastighet på Hermodsdal i Malmö

Transaktioner Trianon har tecknat avtal om förvärv av en bostadsfastighet på Hermodsdal i Malmö omfattande cirka 3 800 kvadratmeter fördelat på 54 lägenheter samt ett mindre antal lokaler. Det underliggande fastighetsvärdet är 57 miljoner kronor.
Publicerad den 27 December 2018

Avtal har tecknats om förvärv av fastigheten Docenten 8 på Hermodsdal omfattande cirka 3 800 kvadratmeter fördelat på 54 lägenheter samt ett mindre antal lokaler. Säljare är en privat fastighetsägare och överenskommet fastighetsvärde uppgår till 57 miljoner kronor, vilket motsvarar ett värde på cirka 15 000 kronor per kvadratmeter.

Den förvärvade fastigheten på Hermodsdal i Malmö är belägen i anslutning till Trianons övriga fastigheter på Hermodsdal. Förvärvet sker i bolagsform. Tillträde av fastigheten planeras till den andre januari 2019. Förvärvet kommer att finansieras genom befintlig kassa samt genom upptagande av nya lån, i enlighet med bolagets policy.
– Förvärvet ligger i linje med vår strategi att förvärva bostadsfastigheter. Fastigheten ligger i direkt anslutning till våra fastigheter på Hermodsdal och passar väl in i vår förvaltningsmodell, säger Olof Andersson vd för Trianon.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige