Image

Treutiger ny transaktionschef på Savills

Karriär Savills har rekryterat Robert Treutiger som ny chef för bolagets transaktionsteam. Robert Treutiger har en gedigen erfarenhet av transaktionsrådgivning och kommer närmast från Colliers där han haft motsvarande roll.
Publicerad den 7 Augusti 2017
Robert Treutiger. Bild: Colliers International
Robert Treutiger.

Savills har rekryterat Colliers Robert Treutiger. Treutiger är ett aktat namn i branschen och har tidigare haft betydande roller på både PWC och Newsec.

Nu kliver han in i rollen som transaktionschef på Savills.

– Vår förhoppning är att Robert kommer att leda vårt transaktionsteam till en topp 5-placering inom en inte alltför lång framtid. Han kommer att tillföra Savills både kompetens och erfarenhet samt ett stort nätverk. Robert är ju lite unik med att han genom sitt ständiga pendlande har ett mycket gott nätverk både i Stockholm och Göteborg och kommer därför att bli en brygga för våra verksamheter i båda storstadsregionerna, säger Savills vd Anders Nyström.

Robert Treutiger kommenterar:

– Jag känner väl dels att det var dags att ta nästa steg, nästa utmaning. Bolaget har en tillväxtambition, en tydlig struktur och framför allt en vision med vad man vill och vart man är på väg.

Treutiger tillträder sin tjänst någon gång under våren 2018.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Colive: Så har värderingen utvecklats

Bolag Bostadsdelningsaktören Colive har sedan tidigare Wallenstam och nu också Heba i ägarbasen. Här berättar Colives medgrundare Katarina Liljestam Beyer om hur värderingen av bolaget har utvecklats från den första såddrundan 2019 till torsdagens emission där Heba gick in, hur målet om 7 000 rum inom fem år ska nås, vilka städer bolaget har i siktet – och hur den nya frågan om covidpass hanteras.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY