Image
Tre nya delägare i Pangea. Thomas Andersson, Sara Vesterlund och Fredrik Berlin.
Tre nya delägare i Pangea. Thomas Andersson, Sara Vesterlund och Fredrik Berlin. Bild: Pangea

Tre nya delägare i Pangea

Bolag De tre nya delägarna i Pangea Property Partners är Sara Vesterlund, Thomas Andersson och Fredrik Berlin.
Publicerad den 26 Januari 2015

– Det är glädjande att kunna välkomna tre nya partners till Pangea. De har bidragit starkt i verksamheten de senaste åren, säger Bård Bjølgerud, CEO på Pangea.

Sara Vesterlund är 38 år och har varit verksam i Pangea sedan 2005. Hon arbetade tidigare vid AP Fastigheter. Sara har en Master of Science i Real Estate Economics från KTH.

Thomas Andersson är 33 år och började på Pangea 2010. Dessförinnan arbetade han med fastighetsrelaterad corporate finance vid JLL i London. Thomas har en Master of Science från Handelshögskolan i Göteborg.

Fredrik Berlin är 34 år och anställdes på Pangea 2010. Dessförinnan arbetade han med fastighetsrelaterad corporate finance på JLL i London. Fredrik har en Master of Science och är utbildad vid Cass Business School, Chalmers och Handelshögskolan i Göteborg.- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige