Image
Tre nya delägare i Pangea. Thomas Andersson, Sara Vesterlund och Fredrik Berlin.
Tre nya delägare i Pangea. Thomas Andersson, Sara Vesterlund och Fredrik Berlin. Bild: Pangea

Tre nya delägare i Pangea

Bolag De tre nya delägarna i Pangea Property Partners är Sara Vesterlund, Thomas Andersson och Fredrik Berlin.
Publicerad den 26 Januari 2015

– Det är glädjande att kunna välkomna tre nya partners till Pangea. De har bidragit starkt i verksamheten de senaste åren, säger Bård Bjølgerud, CEO på Pangea.

Sara Vesterlund är 38 år och har varit verksam i Pangea sedan 2005. Hon arbetade tidigare vid AP Fastigheter. Sara har en Master of Science i Real Estate Economics från KTH.

Thomas Andersson är 33 år och började på Pangea 2010. Dessförinnan arbetade han med fastighetsrelaterad corporate finance vid JLL i London. Thomas har en Master of Science från Handelshögskolan i Göteborg.

Fredrik Berlin är 34 år och anställdes på Pangea 2010. Dessförinnan arbetade han med fastighetsrelaterad corporate finance på JLL i London. Fredrik har en Master of Science och är utbildad vid Cass Business School, Chalmers och Handelshögskolan i Göteborg.- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Pangea Property Partners på Branschguiden

Pangea Property Partners är en oberoende corporate finance- och transaktionskonsult med fokus på den nordiska fastighetsmarknaden. Vi har stor vana av att driva igenom komplexa affärer, såväl större bolagsbildningar som försäljningar av fastighetsportföljer på låglikvida marknader. Det gör att vi kan hantverket och vet hur varje affär ska hanteras för att ge maximalt resultat för våra uppdragsgivare.

Pangea Property Partners har stor erfarenhet av affärer där nordiska fastigheter möter internationellt kapital. Vi har ett brett internationellt nätverk och över 40 procent...

Läs mer om Pangea Property Partners på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Hon föreslås bli ny vd för Stockholmshem

Bolag Nuvarande vd:n Anette Sand ska gå i pension vid årsskiftet – nu kan Fastighetssverige berätta vem som föreslås bli hennes ersättare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige