Image

Tre nya aktörer till Mölndal Galleria

Uthyrning Søstrene Grene, Rituals och Elgiganten Phonehouse är nya klara hyresgäster inför öppningen av Mölndal Galleria i september.
Publicerad den 20 April 2018
Flera nya varumärken klara. Bild: Søstrene Grene 
Flera nya varumärken klara.

Den danska heminredningskedjan Søstrene Grene har valt Mölndal Galleria för sin första butik i Göteborgsområdet. Konceptet erbjuder produkter inom bland annat heminredning, pappersvaror, presentinslagning, hobby och kök.

– Vi har länge velat öppna en butik i Göteborgsområdet och är mycket glada över att vi nu har hittat en bra placering i Mölndal Galleria. Många kunder har kontaktat oss på sociala medier och efterfrågat en butik i Göteborg så vi ser fram emot att välkomna alla kunder i butiken och förhoppningsvis skapa en massa bra upplevelser för dem, säger Mikkel Grene, vd på Søstrene Grene.

– Vi är mycket glada att Søstrene Grene har valt Mölndal Galleria som första butik i Göteborgsområdet. Det är ett spännande butikskoncept som tillsammans med H&M Home ger gallerian ett starkt inredningsutbud, säger Jussi Vyyryläinen, uthyrningschef på Citycon.

Rituals uppgraderar till större butik i gallerian för att kunna erbjuda sitt fullskaliga koncept inom hemartiklar, hud- och kroppsvårdsprodukter och make-up. 
Även Elgiganten Phonehouse öppnar med sitt breda sortiment av mobiltelefoner, tillbehör, mobilt bredband och surfplattor samt hjälper kunderna förlänga, nyteckna abonnemang eller att byta operatör.

Den nya gallerian får 70 butiker, caféer och restauranger och invigs den 27 september.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige