Image
Tommy Fritz.
Tommy Fritz. Bild: Tosito

Tosito hyr ut till STC i Habo

Uthyrning Tosito har tecknat ett hyresavtal med gymkedjan STC för en stor satsning på Kärnekulla i Habo. Gymmet kommer att vara över 1 500 kvadratmeter och ligger i anslutning vid Sjogarpsrondellen, vid infarten till Habo.
Publicerad den 22 September 2020
Annons
Image

Gymmet kommer att stå klart under 2022. Utöver gymmet kommer Willys, förskola, skola, idrottshall, radhus och de första bostadsrätterna i BRF Vättervyn stå klart 2022.

STC erbjuder träning för alla människor alla åldrar på 100 klubbar från Ystad till Åre. STC har i dagsläget 4 anläggningar i centrala Jönköping, detta blir deras första i Habo.

– Vi har sedan tidigare ett mycket gott samarbete med STC i både Munksjötornet och Kunskapen. Det känns därför extra roligt att även dem ser potentialen och utvecklingsmöjligheterna i Habo och satsar på ett stort komplett gym på Kärnekulla. Det är en viktig pusselbit för området och för de framtida boende på området, säger Tommy Fritz, vd på Tosito.

– I vår etableringsplan handlar det om att hitta strategiskt placerade lokaler, gärna i områden med stark tillväxt. Kärnekulla är ett sådant samhälle. Här ser vi en stark befolkningsökning och en stor potential att utveckla vår verksamhet. Här öppnar vi en unik träningsanläggning som andas framtid och skänker besökarna både energi och inspiration i sin utformning. En klubb där vi tränar, träffas och trivs över generationerna, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig, STC.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

David Mindus: "Uteslutande pris relativt risk avgör var vi investerar"

Bolag Sagax ökar hyresintäkter och förvaltningsresultat i det tredje kvartalet och höjer dessutom vinstprognosen för helåret. Företagets vd David Mindus berättar för Fastighetssverige hur han ser på fler förvärv framöver. Det här avgör var de investerar och då är de redo att gå in på nya marknader.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY