Image
Tommy Fritz.
Tommy Fritz. Bild: Tosito

Tosito hyr ut till STC i Habo

Uthyrning Tosito har tecknat ett hyresavtal med gymkedjan STC för en stor satsning på Kärnekulla i Habo. Gymmet kommer att vara över 1 500 kvadratmeter och ligger i anslutning vid Sjogarpsrondellen, vid infarten till Habo.
Publicerad den 22 September 2020

Gymmet kommer att stå klart under 2022. Utöver gymmet kommer Willys, förskola, skola, idrottshall, radhus och de första bostadsrätterna i BRF Vättervyn stå klart 2022.

STC erbjuder träning för alla människor alla åldrar på 100 klubbar från Ystad till Åre. STC har i dagsläget 4 anläggningar i centrala Jönköping, detta blir deras första i Habo.

– Vi har sedan tidigare ett mycket gott samarbete med STC i både Munksjötornet och Kunskapen. Det känns därför extra roligt att även dem ser potentialen och utvecklingsmöjligheterna i Habo och satsar på ett stort komplett gym på Kärnekulla. Det är en viktig pusselbit för området och för de framtida boende på området, säger Tommy Fritz, vd på Tosito.

– I vår etableringsplan handlar det om att hitta strategiskt placerade lokaler, gärna i områden med stark tillväxt. Kärnekulla är ett sådant samhälle. Här ser vi en stark befolkningsökning och en stor potential att utveckla vår verksamhet. Här öppnar vi en unik träningsanläggning som andas framtid och skänker besökarna både energi och inspiration i sin utformning. En klubb där vi tränar, träffas och trivs över generationerna, säger Antoni Kutics, etableringsansvarig, STC.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige