Image

Tobin gör tilläggsförvärv i Tyresö

Bolag Tobin Properties har tecknat avtal om att apportera in byggrätter för cirka 150 lägenheter i bolagets projekt Golfbäcken, vid Tyresö golfbana. Det innebär att den sammanlagda omfattningen i projekten Golfbäcken 1 och Golfbäcken 2, som samägs med fastighetsägaren, nu uppgår till cirka 300-350 lägenheter. Tobin Properties ägarandel av projekten är 43 procent.
Publicerad den 18 Oktober 2016

Tillträdet sker när detaljplan vunnit laga kraft. Den slutgiltiga köpeskillingen är beroende av den blivande byggrättens storlek.

– Tyresö är ett område som ökar i attraktionskraft och detta projekt omfattar ett av de allra mest attraktiva lägena i kommunen. Genom detta förvärv ökar projektets omfång och vi kan göra ett ännu tydligare avtryck i utvecklingen av ett nytt intressant bostadsområde säger Erik Karlin, vd för Tobin Properties.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige