Image

Timpenningen i stort sett fullt uthyrd

Uthyrning GE Capital Real Estate har hyrt ut cirka 1 200 kvadratmeter i fastigheten Timpenningen 1 i Västberga, Stockholm till Lohtumgruppen AB.
Publicerad den 11 December 2012
Annons
Image
GE Capital Real Estates vd är nygift och heter numera Johan Tengelin. Bild: GE. Bild: GE Capital Real Estate
GE Capital Real Estates vd är nygift och heter numera Johan Tengelin. Bild: GE.

Uthyrningsgraden uppgår nu till 98 procent.

Fastighetsförvaltningsföretaget Lohtumgruppen har tecknat ett femårigt avtal och flyttade in den 1 december 2012. Lokalen som företaget hyr består av lager och kontor.

- Lohtumgruppen var i behov av både större kontor och lager och Västberga är ett strategiskt bra område för vår verksamhet, säger Hans Thol, vd för Lohtumgruppen.

- Vi är glada över att vi har kunnat möta Lothumgruppens behov av större lokaler i Västberga och vi hälsar dem varmt välkomna till fastigheten och som kund hos oss, säger Johan Tengelin (före detta Wästlund), vd för GE Capital Real Estate i Norden.

Fastigheten Timpenningen 1 ligger i Västberga och har en total uthyrningsbar yta på cirka 12 400 kvadratmeter. I och med uthyrningen till Lohtumgruppen har fastigheten en uthyrningsgrad på 98 procent.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stor våg av nya asiatiska investerare att vänta 2021

Sverige I takt med ökade vaccinationstal mot Covid-19 och lättade reserestriktioner väntas transaktioner med internationella investerare öka i Sverige under 2021. Joachim Svedberg, Acting Head of Capital Markets på Colliers, berättar för Fastighetssverige vilka nya investerare som tar sikte på Sverige, vilka segment och städer de intresserar sig för.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY