Image
Theodor Jarnhammar.
Theodor Jarnhammar. Bild: JLL

Theodor Jarnhammar ny uthyrningschef på JLL

Karriär Theodor Jarnhammar har utnämnts till Head of Office and Industrial Leasing för JLL:s verksamhet i Sverige. Han kommer närmast från rollen som director inom samma affärsområde. Han tillträder i januari 2020.
Publicerad den 18 December 2019

– Theodors kompetens och affärsmässighet säkrar en stark utveckling för den svenska uthyrningsverksamheten och befäster JLL:s ledande position inom utveckling och uthyrning av kommersiella fastigheter, säger Erik Skalin, Head of Agency.

Office and Industrial Leasing är en del av affärsområdet Agency, där även Tenant Representation, Retail Agency och Corporate Account Management ingår.

– JLL Agency är ett växande affärsområde och uthyrningsteamet är en viktig del i vår verksamhet. Jag har stort förtroende för Theodor som framgångsrikt drivit vår affärsutveckling med fokus på stora kontorsprojekt den senaste tiden, säger Erik Skalin.

Bland JLL:s större uppdrag på senare tid ingår Sergel Nova för AFA fastigheter, Folksams anrika fastighet Pegasus på Slottsbacken och LO:s primefastighet Klara Omega. JLL har i år också varit rådgivare i en av Sveriges största uthyrningar för Ikano Bostad och Rikshem i Farsta.

– Det senaste året har vi på Leasing arbetat hårt för att affärsutveckla och optimera vårt arbetssätt. Nu skalar vi upp för att bli än mer snabbrörliga och produktiva, allt för att skapa värde för våra uppdragsgivare, säger Theodor Jarnhammar.

Theodor tar över rollen som uthyrningschef efter Erik Skalin, som de senaste två åren ansvarat för Leasing-verksamheten utöver sin roll som chef över hela affärsområdet Agency.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY