Image

Tenant & Partner satsar på brukarägt

Bolag Tenant & Partner har etablerat ett team med inriktning mot företag som driver sin verksamhet dels i hyrda lokaler och dels i lokaler de själva äger.
Publicerad den 11 Oktober 2012
Torbjörn Eriksson. Bild: Tenant & Partner. Bild: Tenant and partner
Torbjörn Eriksson. Bild: Tenant & Partner.

? På senare tid har vi märkt ett ökande behov av hjälp och stöd när det gäller att ta fram strategiska planer för de fastigheter som våra kunder äger och brukar. Ska kunden äga sina fastigheter eller är det mer förmånligt för dem att hyra? Här har Tenant & Partner ett viktigt kompetensgap att fylla, säger företagets vd Torbjörn Eriksson.

Det nya teamet består av erfarna konsulter som arbetat på Tenant & Partner i många år, och som nu tillsammans inriktar sig på brukarägda företag. Satsningen har fallit väl ut, och gruppen driver nu ett flertal större projekt. Dessutom rekryterar Tenant & Partner nya medarbetare till teamet för att möta den ökande efterfrågan.

? Lokal- och fastighetsfrågan står högre upp på företagens agendor idag än för några år sedan. Fler företagsledningar tycker att den är strategiskt viktig och vi behöver därför utöka teamet med konsulter som har erfarenhet av både fastighetstransaktioner, utveckling/förädling och teknisk förvaltning, säger Torbjörn Eriksson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Tenant & Partner på Branschguiden

Performing Workplaces®

I över 26 år har vi hjälpt företag och organisationer med alla typer av fastighets- och lokalfrågor. Alltid med 100% lojalitet till våra kunder som kommersiella hyresgäster. Genom utveckling av arbetssätt och arbetsplatser skapar vi förutsättningar för ökat välmående, bättre produktivitet och större engagemang - vilket frambringar större värdeskapande kraft hos både medarbetare och organisationer.

Utifrån behov och önskemål levererar vi såväl komplexa helhetslösningar som separata tjänster.
Vi hjälper till med allt från kvalitativ ju...

Läs mer om Tenant & Partner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige