Image

Tägt tar plats i Stendörren

Bolag Två nya ledamöter på väg in i bolaget styrelse efter att Chicago Holding gjort entré i bolaget. En av dem är Anders Tägt.
Publicerad den 27 December 2018
Anders Tägt Bild: Eddie Ekberg
Anders Tägt

Stendörren kallar till extra bolagsstämma, där ett antal förändringar i styrelsen väntas genomföras.

Bland annat föreslås Seth Liberman, som var styrelseordförande i bolaget mellan 2014 och maj 2018, åter att fatta klubban medan så väl Anders Tägt och Henrik Orrbeck väljs in som nya ledamöter.

Tägt har lång erfarenhet från fastighetssektorn och är i dag fastighetsrelaterad finansiell rådgivare genom eget bolag. Han har under sina mer än 35 år inom bygg, fastighet och finans en bred branscherfarenhet och har tidigare varit verksam inom NCC, Fastighetsaktiebolaget Regnbågen, Enskilda, Doughty Hanson & Co, Sagax samt flertalet tyska banker och senast som nordenansvarig för PBB.

Henrik Orrbeck är Managing Director på EQT Real Estate och har tidigare arbetat för The Carlyle Group och General Electric. Han är även styrelseordförande i Hönsfodret Realty AB, Hönsfodret Investment AB och Chicago Holding AB.

I samband med den extra bolagsstämman väntas Knut Pousette, Hans Runesten och Jenny Wärmé lämna styrelsen.

Den extra bolagsstämman hålls den 23 januari.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Heimstaden testar udda inslag i Kronprinsen

Bolag Om en månad invigs första delen av det nyrenoverade Kronprinsen i Malmö. En del av fokuset i den kommersiella ytan är på träning och hälsa. Fastighetssverige tog därför pulsen på Heimstaden om hur det ska gå med deras "nära-centrum stadsdelscentrum" nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige