Image

Sydsvenska Hem gör ytterligare förvärv

Transaktioner Det nya Paretobolaget Sydsvenska Hem, som häromdagen köpte samhällsfastigheter av Midroc, har gjort ytterligare ett förvärv – 214 lägenheter i Helsingborg.
Publicerad den 11 Mars 2016
Paretobolaget Sydsvenska Hem köper av Stenbocken i Helsingborg. Bild: Nordier
Paretobolaget Sydsvenska Hem köper av Stenbocken i Helsingborg.

Sydsvenska Hem har förvärvat fastigheten Ridskolan 3 av Stenbocken AB. Förvärvet matchar väl in Paretos strategi att växa som innehavare av bostadsfastigheter i Skåne.

Ridskolan 3 är belägen i området Fredriksdal i Helsingborg och omfattar totalt 8 873 kvadratmeter uthyrbar area fördelat på 214 lägenheter. Byggnaderna är uppförda mellan år 2001-2003 och har sedan dess löpande underhållits för att hålla en god teknisk standard.

Nordier var rådgivare till säljaren Stenbocken AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är branschens hetaste free agents

Karriär En rad personer har lämnat eller är på väg att lämna tunga poster i fastighetsbranschen och sällar sig därmed till skaran av sedan tidigare profiler på listan över så kallade free agents. Fastighetssverige har tittat närmare på några av de hetaste profilerna som finns lediga.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige