Image

Swedbank blir partner till Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Fastighetmarknadsdagen i Linköping har fått sin femte partner – Swedbank. - Sådana här möten är självklara för oss att medverka på, säger Hans A Lind, kontorschef på Swedbank i Linköping.
Publicerad den 3 Februari 2015
Hans A Lind. Bild: Swedbank
Hans A Lind.

Sedan tidigare är WSP, NCC, Riksbyggen och Stångebro Bygg partners till seminariet Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland som hålls nu på torsdag den 5 februari.

Varför har ni valt att bli partners?
- Vi är stora på fastighetsmarknaden i Linköping och även runt om i Östergötland. Sådana här möten är självklara för oss att medverka på. Fastighets- och finansmarknaden är nära kopplat till varandra, säger Hans A Lind.

Vilket är värdet för er att synas i det här sammanhanget?
- Dels får vi ny kunskap och knyter nya kontakter. Och kanske kan vi även dela med oss av vår kunskap. Det är så klart viktigt att träffa befintliga och potentiella kunder på plats. Många av de fastighetsägare som är på Fastighetsmarknaden är kunder till oss och det är ju intressant för oss att träffa dem på plats.

Fastighetsmarknadsdagen är ett halvdagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt i samarbete med NuLink och näringslivskontoret i Norrköping.

Moderator är Helena Stålnert, välkänd tv-journalist med bland annat många år på SVT:s Aktuellt som programledare, utrikeskorrespondent och chef.

På specialsajten http://www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_ostergotland/ kan du läsa mer om eventet, se fullständigt program osv.

Du anmäler dig till seminariet här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2023

Var: Konsert & Kongress, Linköping

När: 2 februari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:Partner:

Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige