Image

Swedbank blir partner till Fastighetsmarknadsdagen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Fastighetmarknadsdagen i Linköping har fått sin femte partner – Swedbank. - Sådana här möten är självklara för oss att medverka på, säger Hans A Lind, kontorschef på Swedbank i Linköping.
Publicerad den 3 Februari 2015
Hans A Lind. Bild: Swedbank
Hans A Lind.

Sedan tidigare är WSP, NCC, Riksbyggen och Stångebro Bygg partners till seminariet Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland som hålls nu på torsdag den 5 februari.

Varför har ni valt att bli partners?
- Vi är stora på fastighetsmarknaden i Linköping och även runt om i Östergötland. Sådana här möten är självklara för oss att medverka på. Fastighets- och finansmarknaden är nära kopplat till varandra, säger Hans A Lind.

Vilket är värdet för er att synas i det här sammanhanget?
- Dels får vi ny kunskap och knyter nya kontakter. Och kanske kan vi även dela med oss av vår kunskap. Det är så klart viktigt att träffa befintliga och potentiella kunder på plats. Många av de fastighetsägare som är på Fastighetsmarknaden är kunder till oss och det är ju intressant för oss att träffa dem på plats.

Fastighetsmarknadsdagen är ett halvdagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt i samarbete med NuLink och näringslivskontoret i Norrköping.

Moderator är Helena Stålnert, välkänd tv-journalist med bland annat många år på SVT:s Aktuellt som programledare, utrikeskorrespondent och chef.

På specialsajten http://www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_ostergotland/ kan du läsa mer om eventet, se fullständigt program osv.

Du anmäler dig till seminariet här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2022

Var: Värmekyrkan, Holmentorget 3, Norrköping

När: 26 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   4995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Covidläget: Dagen kommer genomföras utifrån de restriktioner som nu är aktuella. Det vill säga med krav på covid-bevis för såväl talare som besökare, sittande publik, max åtta per sällskap och en meters utrymme mellan sällskapen. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige