Image

Sweco värvar från H+

Karriär Håkan Asmoarp börjar den 15 mars som projektledare på Sweco. Han kommer närmast från det stora stadsförnyelseprojektet H+ i Helsingborg.
Publicerad den 30 Januari 2012
Håkan Asmoarp. Bild: Sweco. Bild: Sweco
Håkan Asmoarp. Bild: Sweco.

Håkan Asmoarp har lång erfarenhet av att leda stora satsningar inom infrastruktur- och samhällsbyggnadsområdet. Han har bland annat arbetat med Citytunneln, Citybanan och Hallandsåsen innan han började som projektledare för det omfattande stadsförnyelseprojektet H+ i Helsingborg.

Håkan Asmoarp kommer att vara placerad i Malmö och bland annat ansvara för det marknads- och anbudsarbete som Swecos projektledningsverksamhet gör inför stora infrastrukturprojekt i hela södra Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige