Image

Svenska Hus rekryterar ny regionchef

Karriär Svenska Hus har rekryterat Thomas Persson som ny regionchef i Skåne.
Publicerad den 25 November 2016
Thomas Persson. Bild: Svenska Hus
Thomas Persson.

I regionen finns funktioner för förvaltning, uthyrning och projektutveckling. Fastighetsbeståndet är representerat inom både bostadsområdet och den kommersiella sektorn. Regionkontoret finns i Malmö med lokalkontor i Landskrona och Hässleholm.

Thomas Persson kommer närmast från Briggen i Castellumkoncernen där han i dag är Affärsområdeschef i Lund.

– Jag ser fram emot att ta mig an rollen som ansvarig för Svenska Hus i region Skåne. Med ett starkt personligt engagemang och bred erfarenhet inom branschen ser jag fram emot att leda och utveckla verksamheten mot Svenska Hus mål, säger Thomas Persson.

Som regionchef kommer han att fokusera på både förvaltning av befintliga fastigheter samt ha stort fokus på projektutveckling, vilket innebär både utveckling av befintliga fastigheter samt förvärv av nya projektmöjligheter.

– Med ett stort intresse för affärer och en god förståelse och förmåga att sätta sig in i kunders och medarbetares behov är vi övertygade om att Thomas kommer att bli en god ledare och ambassadör för Svenska Hus i Skåne, säger Daniel Massot, vd för Svenska Hus.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Weiss rankar de politiska partiernas bostadspolitik

Sverige Veidekkes Lennart Weiss är en av landets mest profilerade bostadsdebattörer: Gammal socialdemokrat, men när han nu rankar partiernas bostadspolitik hamnar hans parti långt ner. Här är hela Lennart Weiss ranking.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY