Image

Svenska Hus köper i Täby

Transaktioner Svenska Hus utökar det kommersiella beståndet i Stockholm och förvärvar en lager- och kontorsfastighet i Täby kommun. Fastigheten har en yta på 1 200 kvadratmeter och ligger på Mätslingan i Arninge Industriområde.
Publicerad den 25 Augusti 2017
Svenska Hus köper i Täby. Bild: Svenska Hus
Svenska Hus köper i Täby.

På fastigheten finns en modern byggnad för lagerverksamhet med tillhörande kontor och det finns en inhägnad gårdsplan med goda rangerytor och kommunikationsläget är mycket gott.

– Fastigheten har ett bra läge i ett väletablerat och expansivt industriområde. Förvärvet stämmer väl överens med vår strategi att växa i intressanta områden i våra tre storstadsregioner, säger Daniel Massot, vd på Svenska Hus.

Säljaren, som använt fastigheten till egen verksamhet, flyttade ut i samband med försäljningen och samtliga ytor har nu hyrts ut till Svenska Hus systerbolag Wangeskog Hyrcenter. Under sommaren har de etablerat ytterligare en Stockholmsdepå för hyrmaskiner med butik, lager och kontor i lokalerna.

– Inflyttningen gick mycket smidigt och vi var snabbt igång med vår nya depå i Svenska Hus fastighet i Arninge. Vi har fått en bra start för verksamheten här och läget är perfekt för våra kunder, berättar Mikael Mustonen som är hyrcenterchef på Wangeskog i Täby.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Lediga Fastighetsjobb
Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Annika Backlund: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i"

Bolag Annika Backlund är en av väldigt få kvinnliga svenska fastighetsägare. Här berättar hon sin historia; hur hon byggt upp sitt bestånd från 0 till 700 lägenheter, finansieringsproblematiken på mindre orter, dråpliga historier under entreprenörsresan – och regeln hon aldrig bryter mot: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY