Image
Bild: Istock

Svenska Handelsfastigheter gör halvdussin nyrekryteringar

Bolag Svenska Handelsfastigheter fortsätter att växa kraftigt och stärker organisationen med en rad nyrekryteringar. Sammantaget ansluter sex personer, varav fyra inom fastighetsförvaltning och två inom affärsutveckling respektive administration.
Publicerad den 11 September 2024

Fredrik Jönsson har tillträtt som förvaltare av en fastighetsportfölj i Småland och Östergötland. Han har bred erfarenhet av fastighetsbranschen, bland annat från Netto, Coop och Hemmakväll.

Jesper Rubin har tillträtt som förvaltare av en fastighetsportfölj i Västergötland. Han har erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och kommer närmast från A Invest & Consulting AB i Malmö.

Louise Elwinger har tillträtt med uppgift att identifiera nya affärsområden och möjligheterna att utvidga och vidareutveckla bolagets bestånd. Hon har tidigare arbetat som fastighetsmäklare samt med exploatering på kommunal nivå.

Marina Palm har tillträtt som förvaltare av en fastighetsportfölj i Småland och Blekinge. Hon har bred erfarenhet från fastighetsbranschen inklusive kommersiell fastighetsutveckling, bland annat från NCM Development, Castellum och Granitor.

Camilla Clemes tillträder som avtals- och förvaltningskoordinator den 7 oktober. Hon kommer senast från en roll som biträdande förvaltare på NK Stockholm där hon arbetat sedan 2017. Hon har dessförinnan lång erfarenhet som hyresadministratör på Steen & Ström samt Coop Fastigheter.

Dick Magnusson tillträder som teknisk förvaltare i region Syd den 7 oktober. Han har gedigen erfarenhet inom teknisk förvaltning och kommer närmast från Energiteknik i Helsingborg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Krisen kan åtgärdas raskt eller brutalt – vägarna framåt för bostadsinvesteringarna

Bostäder I faktiska tal så är 90-talskrisen tillbaka, men vilken dipp är det som väntar i bostadsinvesteringar har Västsvenska Handelskammaren tittat närmare på. Så här ser branschen på de olika scenarier som skulle kunna stå för dörren nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige