Image
Svefa skapar team för strategisk stadsutveckling.
Svefa skapar team för strategisk stadsutveckling. Bild: Jocke Wulcan

Svefa skapar dedikerat team inom strategisk stadsutveckling

Bolag Svefa skapar ett dedikerat team av erfarna konsulter med specialistkompetens från Svefas hela erbjudande inom samhällsutveckling. Svefa tillför dessutom ytterligare kompetens till det nya teamet genom att rekrytera Susanna Stenfelt som seniorkonsult.
Publicerad den 24 Mars 2022

Svefa har utvecklat en effektiv helhetsmodell för strategisk stadsutveckling. Modellen innebär ett tydligt värdeskapande under samtliga skeden av stadsutvecklingsprocessen från vision till färdigutvecklade byggrätter.

– Det är Svefas storlek och bredd av samlade specialistkompetenser som gör att vi kan kombinera affärsutveckling och stadsutveckling för att ta fram genomförbara visioner. Vårt nya, dedikerade, team har förmågan att väga in alla intressenters krav för att skapa både hållbara livsmiljöer och säkerställa ekonomisk hållbarhet i ett föränderligt samhälle, säger Helena Dalhamn, affärsområdeschef Svefa Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling.

– Jag är mycket glad över att få hälsa Susanna Stenfelt välkommen till vårt nya team för strategisk stadsutveckling. Hon kommer att, med sin gedigna erfarenhet och kompetens av att driva komplexa detaljplaneprojekt, vara ett mycket bra tillskott till Svefa, säger Oskar Pihl, affärschef Svefa Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling.

Svefas team för strategiska stadsutveckling består initialt av Jörgen Hermansson, Elisabeth Attebrandt, Lars Svensson, Linn Grönlund, Marcus Nordlund, Malin Runberg och Susanna Stenfelt. Genom teamets unika sammansättning kombinerar vi kompetens från privata utvecklingsbolag, kommunal stadsbyggnad, stadsplanering och den privata fastighetsägarsidan.

Susanna Stenfelt är en mycket erfaren planeringsarkitekt med stor vana av att driva och genomföra komplexa detaljplaneprojekt. Hon kommer närmast från en tjänst som planarkitekt på Stockholms stadsbyggnadskontor. Där har hon ansvarat för detaljplaner för, bland annat, Klara City View, nya Sturegallerian och Beckholmen.

Susanna Stenfeldt tillträder sin tjänst den 11 april.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Svefa på Branschguiden

Oavsett om din verksamhet finns inom det privata eller offentliga, på bebyggda, obebyggda fastigheter kan vi med marknadens bredaste spetskompetens göra den mer framgångsrik. Vår rådgivning utgår från en helhetssyn på din verksamhet och följer en tydlig process. Det gör att vi kan sätta varje uppdrag i ett sammanhang och engagera kompetenser som tillsammans gör helheten mer värd än dess delar.

Som en av Sveriges största fastighetskonsulter har vi valt att finnas på 18 orter i Sverige eftersom vi vet att de bästa lösningarna skapas nära kunden. Vårt löfte "Kompetens som ...

Läs mer om Svefa på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige