Image
Svefa rekryterar tung trio.
Svefa rekryterar tung trio.

Svefa rekryterar tung trio

Karriär För att möta den ökande efterfrågan avseende kvalificerat strategiskt affärsstöd har Svefa rekryterat Petter Swanborg och Joakim Wallsten som seniora affärsrådgivningskonsulter. Samtidigt rekryteras även Christer Johansson som ny affärschef för Svefa Hyresgästrådgivning.
Publicerad den 13 September 2022

Syftet med rekryteringarna är att möta den kraftigt ökade efterfrågan på kvalificerad rådgivning inom strategiska affärsstödsfrågor som Svefa upplever.

Rekryteringarna av Petter Swanborg och Joakim Wallsten som strategiska affärsrådgivare och Christer Johansson som affärschef är en del av Svefas offensiva tillväxtsatsning. Med rekryteringarna stärker Svefa sin position som hela Sveriges ledande fastighetsrådgivare.

– Jag är mycket stolt över att Petter, Joakim och Christer har valt att ansluta till Svefa. Det är ytterligare bevis för den starka position som vi har på marknaden. Rekryteringarna, i kombination med Svefas bredd och kompetens, innebär att vi kan erbjuda ett ännu vassare erbjudande inom strategiskt affärsstöd och hyresgästrådgivning, säger Rikard Wilén, affärsområdeschef Svefa.

Petter Swanborg har lång och omfattande erfarenhet från strategiska affärsstödsfrågor från flera olika kommunala bostadsbolag. Han kommer närmast från en tjänst som ekonomichef på Lunds Kommuns Fastighet AB.

Joakim Wallsten har lång erfarenhet av rådgivning inom lednings- och förändringsstrategi. Han kommer närmast från en tjänst som rådgivare på Set Up.

Christer Johansson är en Sveriges ledande auktoriteter inom hyresgästrådgivning. Han kommer närmast från Resultat Projektledning där han var VD och delägare.

Ämnen

Svefa på Branschguiden

Oavsett om din verksamhet finns inom det privata eller offentliga, på bebyggda, obebyggda fastigheter kan vi med marknadens bredaste spetskompetens göra den mer framgångsrik. Vår rådgivning utgår från en helhetssyn på din verksamhet och följer en tydlig process. Det gör att vi kan sätta varje uppdrag i ett sammanhang och engagera kompetenser som tillsammans gör helheten mer värd än dess delar.

Som en av Sveriges största fastighetskonsulter har vi valt att finnas på 18 orter i Sverige eftersom vi vet att de bästa lösningarna skapas nära kunden. Vårt löfte "Kompetens som ...

Läs mer om Svefa på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige