Image
Svefa rekryterar Tobias Cederlund som ny affärschef värdering Väst.
Svefa rekryterar Tobias Cederlund som ny affärschef värdering Väst. Bild: Svefa

Svefa rekryterar Tobias Cederlund som ny affärschef

Bolag Svefa rekryterar Tobias Cederlund som ny affärschef värdering Väst.
Publicerad den 15 Februari 2023

Svefa fortsätter att befästa sin marknadsledande position som fastighetsrådgivare genom att rekrytera Tobias Cederlund som ny affärschef värdering Väst. Svefa har under 2022 rekryterat ett stort antal konsulter och har idag drygt 60 fastighetsvärderare från Malmö i söder till Luleå i norr.
– Vi märker av en ökad efterfrågan på både djup kompetens av värderingar av mark i tidiga skeden och komplexa värderingar. Med rekryteringen av Tobias Cederlund är vi den överlägset största aktören på den västsvenska marknaden och jag är väldigt stolt över att kunna hälsa honom välkommen tillbaka. Tobias blir ett välkommet tillskott till Svefa och vårt Göteborgskontor, säger Jan Tärnell, Affärsområdeschef Svefa Värdering & Analys.

Tobias Cederlund är utbildad Civilingenjör i Lantmäteri från LTH. Han kommer närmast från en tjänst som fastighetsvärderare på Handelsbanken i Göteborg och dessförinnan var han på Svefa. Han är auktoriserad fastighetsvärderare (Samhällsbyggarna) och har en gedigen erfarenhet från byggrättsmarknaden och den kommersiella fastighetsmarknaden.

Tobias Cederlund tillträder tjänsten som affärschef Väst den 27 februari.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Svefa på Branschguiden

Oavsett om din verksamhet finns inom det privata eller offentliga, på bebyggda, obebyggda fastigheter kan vi med marknadens bredaste spetskompetens göra den mer framgångsrik. Vår rådgivning utgår från en helhetssyn på din verksamhet och följer en tydlig process. Det gör att vi kan sätta varje uppdrag i ett sammanhang och engagera kompetenser som tillsammans gör helheten mer värd än dess delar.

Som en av Sveriges största fastighetskonsulter har vi valt att finnas på 18 orter i Sverige eftersom vi vet att de bästa lösningarna skapas nära kunden. Vårt löfte "Kompetens som ...

Läs mer om Svefa på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige