Image
Stefan Timan.
Stefan Timan. Bild: Pontus Orre, Bonava

Svefa rekryterar ny transaktionschef

Bolag Svefa fortsätter sin satsning på transaktionsrådgivning och anställer Stefan Timan som ny affärsområdeschef.
Publicerad den 8 November 2021

Stefan Timan kommer närmast från Bonava Sverige och en roll som chef för affärsutveckling och transaktion. Han har en mycket gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen med ledande befattningar hos starka aktörer som Rikshem, AXA Real Estate, IVG Immobilien, Newsec Asset Management och Fabege. Med bas i transaktionsverksamheten kommer Stefan Timan som medlem av Svefas ledningsgrupp även att jobba övergripande med koncernens utveckling.
– Svefa har i dag en ledande position inom flera segment på transaktionsmarknaden. Jag är mycket glad att Stefan Timan, med sin gedigna erfarenhet, valt att komma till oss. Med Stefan vid rodret befäster vi vår position och breddar vår transaktionsrådgivning till flera geografiska marknader och nya segment. Han är ett viktigt tillskott och kommer att bidra starkt till Svefas fortsatta tillväxt, säger Mikael Lundström, vd och koncernchef på Svefa.
– Jag ser verkligen fram emot att, tillsammans med Svefas engagerade medarbetare, få utveckla transaktionsrådgivningen och koncernen. Att efter 25 år på ägarsidan få möjligheten att bli rådgivare känns mycket inspirerande, säger tillträdande affärsområdeschef transaktionsrådgivning Stefan Timan.

Stefan Timan tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2022.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Svefa på Branschguiden

Oavsett om din verksamhet finns inom det privata eller offentliga, på bebyggda, obebyggda fastigheter kan vi med marknadens bredaste spetskompetens göra den mer framgångsrik. Vår rådgivning utgår från en helhetssyn på din verksamhet och följer en tydlig process. Det gör att vi kan sätta varje uppdrag i ett sammanhang och engagera kompetenser som tillsammans gör helheten mer värd än dess delar.

Som en av Sveriges största fastighetskonsulter har vi valt att finnas på 18 orter i Sverige eftersom vi vet att de bästa lösningarna skapas nära kunden. Vårt löfte "Kompetens som ...

Läs mer om Svefa på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqab laddar upp för banksamtal framöver

Ekonomi/Finansiering I förra veckan gick Besqab ut med informationen om att de gör en avsättning i pågående produktion och en nedskrivning av exploateringsfastigheter – i syfte att ge en tydligare bild av värdena i ljuset av marknadsförutsättningarna. Trots det kör de vidare på planerna om nyproduktion under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige