Image
Stefan Timan.
Stefan Timan. Bild: Pontus Orre, Bonava

Svefa rekryterar ny transaktionschef

Bolag Svefa fortsätter sin satsning på transaktionsrådgivning och anställer Stefan Timan som ny affärsområdeschef.
Publicerad den 8 November 2021

Stefan Timan kommer närmast från Bonava Sverige och en roll som chef för affärsutveckling och transaktion. Han har en mycket gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen med ledande befattningar hos starka aktörer som Rikshem, AXA Real Estate, IVG Immobilien, Newsec Asset Management och Fabege. Med bas i transaktionsverksamheten kommer Stefan Timan som medlem av Svefas ledningsgrupp även att jobba övergripande med koncernens utveckling.
– Svefa har i dag en ledande position inom flera segment på transaktionsmarknaden. Jag är mycket glad att Stefan Timan, med sin gedigna erfarenhet, valt att komma till oss. Med Stefan vid rodret befäster vi vår position och breddar vår transaktionsrådgivning till flera geografiska marknader och nya segment. Han är ett viktigt tillskott och kommer att bidra starkt till Svefas fortsatta tillväxt, säger Mikael Lundström, vd och koncernchef på Svefa.
– Jag ser verkligen fram emot att, tillsammans med Svefas engagerade medarbetare, få utveckla transaktionsrådgivningen och koncernen. Att efter 25 år på ägarsidan få möjligheten att bli rådgivare känns mycket inspirerande, säger tillträdande affärsområdeschef transaktionsrådgivning Stefan Timan.

Stefan Timan tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2022.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige