Image
Jörgen Hermansson.
Jörgen Hermansson. Bild: Svefa

Svefa rekryterar ny affärschef i Göteborg

Bolag Kundernas behov och efterfrågan på djup kompetens inom samhällsbyggnad och fastighetsutveckling ökar. Därför förstärker Svefa sin organisation i Göteborg genom att rekrytera Jörgen Hermansson som ny affärschef samhällsbyggnad och fastighetsutveckling. Rekryteringen är en del i planen för att ytterligare stärka Svefas kunderbjudande.
Publicerad den 2 November 2020

Jörgen Hermansson kommer närmast från en tjänst på stadsledningskontoret i Göteborg där han varit övergripande planeringsledare för projektet Älvstaden. Jörgen Hermansson har en gedigen erfarenhet av stadsutveckling och kommunal organisation. Han har mer än 20 års branscherfarenhet varav tio år som mark- och exploateringschef samt samhällbyggnadschef i Partille kommun. Han har även erfarenhet från den privata sidan med en bakgrund som fastighetsutvecklare på KF Fastigheter (Coop) och NCC.
– Vi är väldigt glada att Jörgen Hermansson med sin gedigna bakgrund och erfarenhet har valt att komma till oss. Svefa upplever en stark efterfrågan efter rådgivning avseende stadsbyggnadsfrågor både kopplat till projekt och generellt. Jörgen kommer, med sin kompetens och förståelse för kommunala organisationers samspel med den privata marknaden, att kunna bidra med rådgivning inom ett brett område kopplat till stadsbyggnad och fastighetsutveckling, säger Helena Dalhamn, affärsomsrådeschef samhällsbyggnad och fastighetsutveckling på Svefa.

Jörgen Hermansson tillträder sin nya tjänst den 18 januari 2021.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Svefa på Branschguiden

Oavsett om din verksamhet finns inom det privata eller offentliga, på bebyggda, obebyggda fastigheter kan vi med marknadens bredaste spetskompetens göra den mer framgångsrik. Vår rådgivning utgår från en helhetssyn på din verksamhet och följer en tydlig process. Det gör att vi kan sätta varje uppdrag i ett sammanhang och engagera kompetenser som tillsammans gör helheten mer värd än dess delar.

Som en av Sveriges största fastighetskonsulter har vi valt att finnas på 18 orter i Sverige eftersom vi vet att de bästa lösningarna skapas nära kunden. Vårt löfte "Kompetens som ...

Läs mer om Svefa på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige