Image
Mustafa Ugras Sarioglu, ny senior upphandlingsrådgivare på Svefa Förvaltningsrådgivning i Göteborg.
Mustafa Ugras Sarioglu, ny senior upphandlingsrådgivare på Svefa Förvaltningsrådgivning i Göteborg. Bild: Svefa

Svefa rekryterar Mustafa Ugras Sarioglu

Bolag Nu tar Svefa ytterligare ett steg i sin offensiva tillväxtplan för västra Sverige genom rekryteringen av Mustafa Ugras Sarioglu som senior upphandlingsrådgivare till Svefa Förvaltningsrådgivning i Göteborg.
Publicerad den 9 Februari 2024

Rekryteringen av Mustafa Ugras Sarioglu, som är en mycket erfaren upphandlare med djup kompetens och bredd inom entreprenadupphandlingar, stämmer väl in med vad Svefa anser vara viktigt för att åstadkomma effektiva och kvalitativa upphandlingar.
– Jag är mycket glad över att få hälsa Mustafa Ugras Sarioglu välkommen till Svefa Förvaltningsrådgivning. Hans erfarenhet och kompetens är ett bra tillskott till vårt skickliga upphandlingsteam. Med rekryteringen av Mustafa förstärker vi vår position som marknadsledande och den innebär vi kan fortsätta att möta våra kunders växande efterfrågan på spetskompetens inom upphandling av bygg- och tjänsteentreprenader, säger Sara Jacobsson, affärsområdeschef Svefa Förvaltningsrådgivning.

Mustafa Ugras Sarioglu har mer än 17 års erfarenhet och är mycket kompetent inom bygg- och tjänsteentreprenader. Han är utbildad byggingenjör från KTH/LTH.

Han har erfarenhet från roller som entreprenadupphandlare Borås Stad, projektledare ÅF Consulting och projektledare Karlskrona kommun. Han kommer närmast från en tjänst som inköpsansvarig vid Higab i Göteborg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige