Image
Lars Berglund.
Lars Berglund. Bild: Svefa

Svefa rekryterar för att stärka inom hållbar stadsutveckling

Bolag Svefa fortsätter att stärka och utveckla sitt erbjudande inom strategisk och hållbar stadsutveckling genom att rekrytera Lars Berglund. Rekryteringen görs för att möta marknadens efterfrågan på högt kvalificerad och erfaren kompetens inom stadsutveckling.
Publicerad den 25 September 2023

Med rekryteringen av Lars Berglund till enheten för strategisk stadsutveckling stärker Svefa sitt rådgivningserbjudande. Lars Berglund har omfattande erfarenhet av och djup förståelse för de strategiska och taktiska utmaningar som uppkommer i samband med kommunal exploateringsverksamhet och privat bostadsutveckling.

Lars Berglund har medverkat i utvecklingen av träbyggandet i Sverige och besitter betydande erfarenhet från både kommunal exploateringsverksamhet och privat bostadsutveckling.
– Jag är mycket glad över att få hälsa Lars Berglund välkommen till Svefa. Lars erfarenhet och kompetens inom hållbart byggande kommer att tillföra ytterligare spetskompetens till vårt samhällsbyggnadserbjudande, säger Helena Dalhamn, affärsområdeschef på Svefa Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling.

Lars Berglund är mycket erfaren och kompetent inom hållbar samhällsbyggnad och fastighetsutveckling. Han är utbildad vid KTH till civilingenjör inom Lantmäteri. Lars Berglund har sedan tidigare erfarenhet från roller som exploateringschef Stockholms stad, exploateringschef Haninge kommun samt som affärsutvecklingschef på NCC Boende och Folkhem Produktion AB. Han kommer närmast från en tjänst som affärsutvecklingschef och vice vd på Arvet Trä AB.

Lars Berglund har redan tillträtt sin tjänst.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Svefa på Branschguiden

Oavsett om din verksamhet finns inom det privata eller offentliga, på bebyggda, obebyggda fastigheter kan vi med marknadens bredaste spetskompetens göra den mer framgångsrik. Vår rådgivning utgår från en helhetssyn på din verksamhet och följer en tydlig process. Det gör att vi kan sätta varje uppdrag i ett sammanhang och engagera kompetenser som tillsammans gör helheten mer värd än dess delar.

Som en av Sveriges största fastighetskonsulter har vi valt att finnas på 18 orter i Sverige eftersom vi vet att de bästa lösningarna skapas nära kunden. Vårt löfte "Kompetens som ...

Läs mer om Svefa på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige