Image
Bild: Istock

Svefa rekryterar duo

Bolag Svefa växer ytterligare inom rådgivning avseende stadsutveckling och utökar kontoret i Gävle.
Publicerad den 22 April 2021

För att möta den ökande efterfrågan på Svefas tjänster och rådgivning avseende stadsutveckling har Svefa anställt Henrik Modigh och Mattias Arvids som nya konsulter. Rekryteringarna är en del av Svefas offensiva tillväxtsatsning inom samhällsbyggnad och fastighetsutveckling.

Rekryteringarna görs för att möta kundernas efterfrågan på lokal närvaro och djup kunskap om de regionala fastighetsmarknaderna och Henrik Modigh och Mattias Arvids kommer att utgå från Svefas kontor i Gävle.

Henrik Modigh har gedigen kompetens inom stadsutveckling som planarkitekt, projektledare och stadsarkitekt och har erfarenhet från både kommun och konsultsidan. Mattias Arvids har branscherfarenhet från bland annat Lantmäteriet. Han kommer närmast från en roll som markförhandlare hos TRV.
– Jag är väldigt glad att Henrik Modigh och Mattias Arvids valt att komma till oss. De är, med sin gedigna erfarenhet av stadsutveckling och markförhandling, två mycket bra tillskott till våra professionella konsulter på Gävlekontoret. Med rekryteringarna av Henrik och Mattias förstärker vi vår rådgivningskompetens inom stadsutveckling och befäster vår position som hela Sveriges ledande fastighetsrådgivare, säger Helena Dalhamn, affärsområdeschef samhällsbyggnad & fastighetsutveckling.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Svefa på Branschguiden

Oavsett om din verksamhet finns inom det privata eller offentliga, på bebyggda, obebyggda fastigheter kan vi med marknadens bredaste spetskompetens göra den mer framgångsrik. Vår rådgivning utgår från en helhetssyn på din verksamhet och följer en tydlig process. Det gör att vi kan sätta varje uppdrag i ett sammanhang och engagera kompetenser som tillsammans gör helheten mer värd än dess delar.

Som en av Sveriges största fastighetskonsulter har vi valt att finnas på 18 orter i Sverige eftersom vi vet att de bästa lösningarna skapas nära kunden. Vårt löfte "Kompetens som ...

Läs mer om Svefa på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige