Image
Göteborg.
Göteborg. Bild: Unsplash

Svefa Förvaltningsrådgivning rekryterar för Göteborgsmarknaden

Karriär Svefa Förvaltningsrådgivning rekryterar Ulrika Smith och Mikael Järvinen som Seniorkonsulter med placering i Göteborg. Rekryteringarna görs för att möta kundernas ökade efterfrågan på lokal förankring och spetskompetens inom upphandlings- och förvaltningsrådgivning. Kompetensförstärkningen är en del i Svefas strategiska plan för den västsvenska marknaden.
Publicerad den 2 Februari 2022

Västra Götaland, med Göteborg i spetsen, är en tillväxtregion där Svefa upplever en stark och ökande efterfrågan på spetskompetens som kan hantera komplexa förvaltningsfrågor och upphandlingar. Rekryteringarna av Ulrika Smith och Mikael Järvinen är en del av Svefas strategiska satsning på Göteborg.

– Vi upplever en stark efterfrågan på Göteborgsmarknaden avseende lokal spetskompetens som kan hantera komplexa förvaltningsfrågor och upphandlingar. Vi är glada att Ulrika Smith och Mikael Järvinen med sina gedigna bakgrunder har valt att ansluta till Svefa. De kommer att med sin långa erfarenhet, förståelse för den lokala västsvenska marknaden och beställarens behov att kunna bidra med rådgivning i alla projekt, säger Sara Jacobsson, Affärsområdeschef Svefa Förvaltningsrådgivning.

Ulrika Smith är upphandlare med mångårig erfarenhet av inköp och upphandling, inriktad på bygg/fastighet. Hon har erfarenhet från bland annat Göteborgs Energi och kommer närmast från en tjänst som Upphandlingsledare bygg och fastighet på Göteborgs Stads Inköp och upphandlingsenhet.

Mikael Järvinen har djup kompetens inom kravställning med inriktning på entreprenader. Han har omfattande erfarenhet från kommuner som Ulricehamn, Vårgårda, Alingsås och kommer närmast från en tjänst som mark- och exploateringsansvarig på Tranemo kommun.

Ulrika Smith tillträdde sin tjänst den 11 januari och Mikael Järvinen tillträder sin tjänst den 25 februari.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteförvärvet – så vill Folksamgruppen fortsätta växa sin fastighetsportfölj

Bolag En av årets största affärer är ett faktum när Folksamgruppen, genom KPA Pension, köper Vasahuset i centrala Stockholm för tre miljarder kronor. Lars Johnsson, fastighetsdirektör på Folksamgruppen, berättar för Fastighetssverige om affären, bolagets fastighetsstrategi och var man letar efter nya förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige