Image
Svefa rekryterar Soheil Farhoudi och förstärker deras fastighetsjuridisk rådgivning
Svefa rekryterar Soheil Farhoudi och förstärker deras fastighetsjuridisk rådgivning Bild: CC by 2.0

Svefa förstärker teamet för fastighetsjuridisk rådgivning

Juridik För att möta kundernas ökande efterfrågan på kvalificerad juridisk rådgivning förstärker Svefa sitt juristteam genom att rekrytera Soheil Farhoudi som seniorrådgivare.
Publicerad den 15 September 2022

Svefa har lång erfarenhet av att framgångsrikt hjälpa offentliga aktörer, privata bolag och fastighetsägare i komplexa affärssituationer. I samband med dessa uppdrag efterfrågar kunderna i allt högre grad kvalificerad juridisk rådgivning. Rekryteringen av Soheil Farhoudi görs för att möta den ökade efterfrågan och är en del i den strategiska tillväxtplanen för Svefas juristteam.

– Svefas juristteam har lång erfarenhet av att hjälpa offentliga aktörer, privata bolag och fastighetsägare att framgångsrikt lösa komplexa uppdrag och har stor kunskap kring hur man bäst går till väga i olika situationer för att uppnå sina mål, säger Helena Dalhamn, Affärsområdeschef Svefa Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling.

– Jag är mycket glad över att få hälsa Soheil Farhoudi välkommen till vårt team. Han kommer, med sin gedigna erfarenhet och kompetens av komplexa juridiska ärenden, att vara ett mycket bra tillskott till Svefa, säger Fabian Gabrielsson, Affärsutvecklingsansvarig Svefa Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling.

Soheil Farhoudi är en erfaren exploaterings och entreprenadjurist. Han kommer närmast från en tjänst som jurist på Nacka kommun med fokus på exploaterings- och entreprenadjuridik, men har även tidigare erfarenhet från domstolsarbete.

Ämnen

Svefa på Branschguiden

Oavsett om din verksamhet finns inom det privata eller offentliga, på bebyggda, obebyggda fastigheter kan vi med marknadens bredaste spetskompetens göra den mer framgångsrik. Vår rådgivning utgår från en helhetssyn på din verksamhet och följer en tydlig process. Det gör att vi kan sätta varje uppdrag i ett sammanhang och engagera kompetenser som tillsammans gör helheten mer värd än dess delar.

Som en av Sveriges största fastighetskonsulter har vi valt att finnas på 18 orter i Sverige eftersom vi vet att de bästa lösningarna skapas nära kunden. Vårt löfte "Kompetens som ...

Läs mer om Svefa på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige