Image

Sveareal rekryterar från Newsec och JLL

Karriär Sveareal har förstärkt med en ny förvaltningschef och en ny förvaltare till Marknadsområde Öst. De kommer närmast från Newsec och JLL.
Publicerad den 15 Oktober 2014
Per-Olov Kroonder och Sofie Roman. Bild: Sveareal
Per-Olov Kroonder och Sofie Roman.

Per-Olov Kroonder blir ny förvaltningschef på Sveareal med huvudansvar för fastighetsbeståndet i Västerås och södra Stockholm. Han har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer senast från Newsec där han har arbetat som Uppdragsledare med Internationella förvaltningskunder.

Sofie Roman blir ny förvaltare och kommer främst att arbeta med fastigheterna i Sveareals Kistabestånd. Hon är utbildad fastighetsförvaltare och kommer
närmast från JLL där hon arbetat som Junior Förvaltare.

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY