Image

Sture Nilsson på ny position inom Veidekke

Karriär Sture Nilsson är ny regionchef på Veidekke Entreprenad, Bygg Stockholm.
Publicerad den 3 April 2014
Sture Nilsson. Bild: Veidekke
Sture Nilsson.

Sture Nilsson har varit anställd i Veidekke sedan 2013 och var tidigare och kommer fortsatt vara ansvarig för Veidekke Nära, som utför service- och eftermarknadstjänster.

- Sture är en erfaren ledare med strategisk höjd och bred erfarenhet. Som ansvarig för region Bygg Stockholm har Sture ett tydligt uppdrag att utveckla vår marknadsposition som entreprenör av nyproduktion såväl som renovering av bostäder och kommersiella fastigheter i Stockholmsområdet, säger Anders Arfvén, affärsområdeschef Veidekke Bygg.

- Jag ser fram emot att tillsammans med mina medarbetare utveckla Veidekkes involverande arbetssätt för att skapa lönsamma affärer för alla inblandade, i en region med stor potential och stora tillväxtmöjligheter, säger Sture Nilsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige