Image

Studio Stockholm rekryterar fyra nya medarbetare

Bolag De nya medarbetarna på Studio Stockholm är Marie Holmberg, Caroline Junhager, Andreas Beijer och Dag Elfgren.
Publicerad den 30 Mars 2015
Dag Elfgren, Marie Holmberg, Caroline Junhager  och Andreas Beijer är nya medarbetare på Studio Stockholm. Bild: Studio Stockholm
Dag Elfgren, Marie Holmberg, Caroline Junhager och Andreas Beijer är nya medarbetare på Studio Stockholm.

Marie Holmberg kommer senast från en tjänst som handläggande arkitekt på Nina Kummelstedt Design. Innan dess har hon skaffat sig en stor erfarenhet av internationella arkitektkontor. Hon arbetade på Aedas i Hong Kong, Hamiltons Architects i London och Strategisk Arkitektur i Stockholm. Hon har stor erfarenhet av hotell, kontor och exklusiva bostadsprojekt.

- Jag känner att Studio Stockholms kreativa och professionella synsätt på såväl arkitektrollen som projekt och medarbetare stämmer helt överens med min internationella bakgrund och mina värderingar. Deras ödmjuka kaxighet fångade mitt intresse direkt och jag ser framemot att vara en aktiv del av Studio Stockholms energiska och växande team säger Marie Holmberg.

Caroline Junhager kommer senast från en tjänst som handläggande inredningsarkitekt på BSK Arkitekter. Där har hon jobbat med aktivitetsbaserade kontor som Vasakronan och Wise samt med aktivitetsbaserade pedagogiska miljöer som Open Lab. Innan dess har hon arbetat på Wall to Wall arkitektkontor.

- Att vilja bli en del av Studio Stockholms otroliga utveckling känns som det självklara valet för mig. Studions gedigna kompetens och erfarenhet inom aktivitetsbaserade kontor och varumärkesbyggande miljöer är unik och inspirerande. Jag ser fram emot att få bidra med min kunskap i ett företag där kunden och kreativa resultat är i ständigt fokus säger Caroline Junhager.

Dessutom har Studio Stockholm anställt Andreas Beijer som inredningsarkitektpraktikant och Dag Elfgren som arkitektpraktikant.

- Maries stora erfarenhet av internationella högbudgetprojekt, Carolines erfarenhet inom aktivitetsbaserade miljöer, Andreas kunnande inom möbeldesign och Dags känsla för kontorsanpassningar passar oss perfekt i byggandet av vårt team. Vi har ännu flera medarbetare på väg in och ser mycket ljust på framtiden säger Marco Checchi, partner på Studio Stockholm Arkitektur.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Vd:n med sektorns vassaste penna – här är det bästa vd-ordet i årsredovisningarna

Bolag Fyra fullmatade sidor med enkelt förklarad fakta om det egna bolaget, spot on-analyser av marknaden och personliga åsikter om diskriminering i styrelsesammansättningen – allt skrivet med väldigt genomtänkta och exakta formuleringar: Här är det briljanta vd-ordet som alla borde läsa. "Vad det gäller frågor om sexuell läggning med mera tillhör dessa, enligt min mening, privatlivet och som begreppet indikerar angår dessa frågor ingen, allra minst en bolagsstämma eller styrelsekolleger."

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY