Image
Hanna Palmgren.
Hanna Palmgren. Bild: Strategisk Arkitektur

Strategisk Arkitektur rekryterar till ledningsgruppen

Bolag Hanna Palmgren har utsetts som Teamansvarig för Strategisk Arkitekturs team Stadsutveckling & Bostad och blir en del i Strategisk Arkitekturs ledningsgrupp. Hon kommer närmast från Alessandro Ripellino Arkitekter.
Publicerad den 24 September 2019

Hanna Palmgren är arkitekt SAR/MSA, utbildad från KTH i Stockholm och Goldsmiths, London. Hon kommer närmast från Alessandro Ripellino Arkitekter där hon under de senaste fyra åren har arbetat som biträdande kontorschef och arkitekt. Hon har tidigare arbetat som kontorschef på Utopia, som arkitekt på Michael Trentham Architects i London och på HMXW. Hanna har även en bakgrund som lärare på KTH.
– Hanna Palmgrens erfarenhet av ledarskap i kombination med ett starkt fokus på kvalitet och gedigna kunskaper inom stadsutveckling och bostad kommer att vara viktiga komponenter i Strategisk Arkitekturs pågående utveckling och tillväxt. Ledningsgruppen och jag ser fram emot att välkomna Hanna och att ha ett nära samarbete framåt för att stärka vår position på marknaden, säger Johanna Munck af Rosenschöld, vd på Strategisk Arkitektur.
– Jag ser fram emot att utveckla alla engagerade medarbetare och att tillsammans stärka arkitekturen och projekten ytterligare genom värdeskapande processer i nära dialog med kunderna, säger Hanna Palmgren.

Hanna Palmgren tillträder i rollen som teamansvarig 1 oktober 2019. Hon efterträder då Jan Ytterborn, som fortsätter i rollen som kundansvarig/affärsområdesansvarig för stadsutveckling och är fortsatt partner i Strategisk Arkitektur.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige