Image
Rickard Langerfors, vd för Klövern. Obs. Bilden är ett montage.
Rickard Langerfors, vd för Klövern. Obs. Bilden är ett montage. Bild: Klövern

Storsatsande bolaget sätter första spaden i marken

Bostäder Klöverns första spadtag innebär att de byggstartar närmare 100 bostäder i Sundbyberg.
Publicerad den 5 Mars 2024

Med projektet Doktoranden, 93 hyreslägenheter i Ursvik, tar Klövern sitt första spadtag som bostadsbolag.
– Vårt spadtag i Ursvik är starten på en rad första spadtag och byggstarter 2024 om totalt närmare 1 200 bostäder. Det känns verkligen bra att vara igång och bidra med bostäder i bostadsbristens Stockholm, säger Rickard Langerfors, vd för Klövern.
Med projektet Doktoranden, slutför Klövern den sista etappen av bostäder i området. Klövern bygger här 93 hyresbostäder, i första hand ettor och tvåor med takterrasser och innergård i Ursvik nära grönområden. Näst på tur för spadtag är 66 hyresbostäder med Eddahuset i Uppsala. Därefter 205 bostäder med Södergården i Tyresö och i april byggstartas vårt projekt Kista Square Garden med 400 lägenheter.

Klöverns första fyra byggstarter utgör startskottet på ett ökande antal byggstarter framåt. Redan 2027 räknar Klövern med en byggstartstakt på mellan 2 500 och 3 000 byggstarter på år.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige