Image
Storsala köper i Norrköping.
Storsala köper i Norrköping. Bild: Storsala

Storsala fortsätter expansion och förvärvar mark av Riksbyggen

Transaktioner Storsala tillkännager nu ett nytt markförvärv från Riksbyggen. Det markerar starten för ett nytt radhusprojekt i Svärtinge i Norrköping. Det planerade projektet omfattar 22 radhusenheter och är en del av ett växande område med främst villor, radhus och parhus.
Publicerad den 8 Mars 2024

Den förvärvade marken omfattar knappt 10 000 kvadratmeter och är belägen i Norrköpings kommun. Den totala byggnadsarean blir cirka 2 500 kvadratmeter. Radhusen kommer att upplåtas med bostadsrätt. Med en antagen detaljplan samt beviljat bygglov är projektet redo för nästa steg. Byggstart och säljstart planeras ske under 2024.

Storsala har tidigare främst fokuserat på Stockholmsregionen men har även genomfört flertalet affärer i andra orter. Nu söker de sig ut på fler marknader runtom i Sverige. Enligt Storsalas vd och grundare Orlando Villacrez ligger detta i linje med företagets kärnverksamhet att utveckla högkvalitativa och hållbara bostäder i attraktiva lägen till överkomliga priser.
– Detta är vårt andra projekt utanför Stockholmsregionen. Vi ser nu fram emot att sätta spaden i marken och att samarbeta med andra aktörer för att bidra till hela områdets utveckling, säger Orlando Villacrez.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige