Image
Michiel van Veen.
Michiel van Veen. Bild: UPS

Stora Logistikdagen: UPS vd om utvecklingen i logistiksektorn

Stora Logistikdagen Den 15 september är det dags för årets mötesplats för alla som jobbar med lager- och logistikfastigheter. Under dagen får vi lyssna till en intressant intervju med UPS vd i Norden och Irland, Michiel van Veen, och hans syn på utvecklingen i logistiksektorn och utmaningarna framöver.
Publicerad den 22 Augusti 2022

Som vd för UPS i Norden är Michiel van Veen en av nyckelpersonerna inom den svenska logistiksektorn. Hur ser han på utvecklingen för sektorn och framför allt på fastighetsfrågorna framöver? Svaren ges på Stora Logistikdagen den 15 september på Helio GT30 i Stockholm.

Det är på Stora Logistikdagen du blir uppdaterad på de allra senaste trenderna inom segmentet samtidigt som du får tid att knyta nya värdefulla kontakter.

Anmäl dig här!

(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).
Vi live-streamar även den här dagen så att du kan följa med på distans om du föredrar det.

Under dagen blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna i det heta segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.
Se programmet här.

Moderator är Anna Bellman, en av Sveriges allra bästa moderatorer, och hon har fastighetsnestorn Gustaf Hermelin vid sin sida som sidekick/expertkommentator under hela dagen.
Se de medverkande talarna här.

Stora Logistikdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.
Partnerföretag är Element Logic.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Logistikdagen 2023

Var: 7A Office & Lounge, Odenplan (Odengatan 65), Stockholm

När: 31 augusti 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Ökad e-handel och coronapandemin har lett till ett ökande intresse för logistikfastigheter, som är det segment på marknaden som har utvecklats bäst de senaste åren. Stora Logistikdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av lager-, industri- och logistikfastigheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna i segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Det här är en dag fylld med marknadsanalys, investeringsläge, etableringar, omvärldstrender, hållbarhet och mycket mer!

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Mer från Fastighetssverige