Image
Kilenkryssets Jan Persson kommer till Stora Logistikdagen den 28 augusti för en exklusiv intervju om sin syn på marknadsläget i dag och hur framtidsutsikterna ser ut.
Kilenkryssets Jan Persson kommer till Stora Logistikdagen den 28 augusti för en exklusiv intervju om sin syn på marknadsläget i dag och hur framtidsutsikterna ser ut. Bild: Kilenkrysset

Stora Logistikdagen: Logistikprofilen Jan Persson om nuläge och framtidsmöjligheter

Stora Logistikdagen Den 28 augusti är det dags för årets mötesplats för alla som jobbar med, eller är intresserade av, lager- och logistikfastigheter. Av dagens fullspäckade program märks bland annat en exklusiv intervju med Kilenkryssets skapare Jan Persson. Missa inte det och mycket annat, säkra din plats i dag!
Publicerad den 26 Juni 2024

Sedan 1990 har Jan Persson drivit Kilenkrysset – med stor framgång. Fastighetsprofilen har varit med länge och upplevt rekordtider för marknaden men också flera kriser. Hur ser Persson på läget i dag? Hur väl rustat är Kilenkrysset här och nu – och vad tänker han kring framtiden?
Svaren på ovan frågor får du på Stora Logistikdagen den 28 augusti på Clarion Hotel Sign i Stockholm.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).

Stora Logistikdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av lager- och logistikfastigheter.
Det är på Clarion Hotel Sign i Stockholm den 28 augusti du blir uppdaterad på de allra senaste trenderna inom segmentet samtidigt som du får tid att knyta nya värdefulla kontakter.

Se programmet här.

Moderator är Anna Bellman, en av Sveriges allra bästa moderatorer, och hon har logistiknestorn Gustaf Hermelin vid sin sida som expertkommentator under dagen.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Stora Logistikdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Stockholm Business Region.
Partnerföretag är Olofsson Bygg och Arlandastad Group. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Logistikdagen 2024

Var: Clarion Hotel Sign, Stockholm

När: 28 augusti 09.00–16.00, registrering och frukostmingel från 8.15 och branschmingel efter seminariets slut

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Logistikfastigheter är ett av de segment på marknaden som har utvecklats bäst de senaste åren. Och Stora Logistikdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av lager-, industri- och logistikfastigheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna i segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Det här är en dag fylld med marknadsanalys, investeringsläge, etableringar, omvärldstrender, hållbarhet och mycket mer!

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:









Partner:



Mer från Fastighetssverige