Image
Erik Krüger, Mikael Jonsson och Olov Holst diskuterar tillgången till mark på Stora Logistikdagen den 31 augusti.
Erik Krüger, Mikael Jonsson och Olov Holst diskuterar tillgången till mark på Stora Logistikdagen den 31 augusti.

Stora Logistikdagen: Kommunpanelen – den stora utmaningen med marktillgång

Stora Logistikdagen Den 31 augusti är det dags för årets mötesplats med fokus på lager- och logistikfastigheter. Under dagen får vi, bland mycket annat, en ordentlig genomgång av den stora utmaningen med marktillgång på kort och lång sikt.
Publicerad den 17 Augusti 2023

Tillgången till mark och godkända detaljplaner är en nyckel för att säkra tillväxt och expansion när det i många fall krävs stor yta för industri- och logistikfastigheter. Representanter och aktörer från kommuner i några av Sveriges logistiknästen diskuterar hur kommunerna ser på nya etableringar och hur marktillgången på lång sikt ser ut.
Talarna är Mikael Jonsson, etableringschef på Eskilstuna Logistik och Etablering, Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande i Sigtuna och Erik Krüger, Head of Investment and Establishment på Invest Stockholm.
Stora Logistikdagen arrangeras den 31 augusti på 7A Odenplan i Stockholm.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).
Anmälan stänger nästa fredag den 25 augusti.


Stora Logistikdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av lager- och logistikfastigheter.
Det är på 7A Office & Lounge (Loke), på Odenplan i Stockholm den 31 augusti, du blir uppdaterad på de allra senaste trenderna inom segmentet samtidigt som du får tid att knyta nya värdefulla kontakter. Nytt för i år är också ett trevligt branschmingel som följer direkt på seminariet.

Se programmet här.

Moderator är Anna Bellman, en av Sveriges bästa och mest anlitade moderatorer.

Läs mer om henne och de övriga medverkande talarna här.

Stora Logistikdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Stockholm Business Region.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Logistikdagen 2023

Var: 7A Office & Lounge, Odenplan (Odengatan 65), Stockholm

När: 31 augusti 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Ökad e-handel och coronapandemin har lett till ett ökande intresse för logistikfastigheter, som är det segment på marknaden som har utvecklats bäst de senaste åren. Stora Logistikdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av lager-, industri- och logistikfastigheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna i segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Det här är en dag fylld med marknadsanalys, investeringsläge, etableringar, omvärldstrender, hållbarhet och mycket mer!

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Mer från Fastighetssverige