Image
Christoffer Walljaeger, director asset management, Logicor, Erik Ranje, vd, Stendörren och Matthias Kettelhoit, vd, Logicenters diskuterar investeringsläget på Stora Logistikdagen nästa torsdag. Anmälan stänger nu på fredag.
Christoffer Walljaeger, director asset management, Logicor, Erik Ranje, vd, Stendörren och Matthias Kettelhoit, vd, Logicenters diskuterar investeringsläget på Stora Logistikdagen nästa torsdag. Anmälan stänger nu på fredag.

Stora Logistikdagen: Investeringsläget – vila på hanen eller gasa?

Stora Logistikdagen Nästa torsdag, den 31 augusti, är det dags för årets mötesplats med fokus på lager- och logistikfastigheter. Under dagen får vi, bland mycket annat, en ordentlig genomgång av investeringsläget i segmentet på kort och lång sikt. Anmälan stänger nu på fredag så säkra din plats i dag.
Publicerad den 21 Augusti 2023

Är det läge att vila på hanen eller är det nu man ska gasa för att växa? Är det i ett svårt läge ens aktuellt att köpa och bygga på spekulation? Hör en trio från de stora bolagen inom segmentet resonera kring investeringsläget på logistikmarknaden.
Talarna är Erik Ranje, vd, Stendörren, Matthias Kettelhoit, vd, Logicenters och Christoffer Walljaeger, director asset management, Logicor.
Stora Logistikdagen arrangeras den 31 augusti på 7A Odenplan i Stockholm.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).
Anmälan stänger nu på fredag den 25 augusti.

Stora Logistikdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av lager- och logistikfastigheter.
Det är på 7A Office & Lounge (Loke), på Odenplan i Stockholm den 31 augusti, du blir uppdaterad på de allra senaste trenderna inom segmentet samtidigt som du får tid att knyta nya värdefulla kontakter. Nytt för i år är också ett trevligt branschmingel som följer direkt på seminariet.

Se programmet här.

Moderator är Anna Bellman, en av Sveriges bästa och mest anlitade moderatorer.

Läs mer om henne och de övriga medverkande talarna här.

Stora Logistikdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Stockholm Business Region.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Logistikdagen 2023

Var: 7A Office & Lounge, Odenplan (Odengatan 65), Stockholm

När: 31 augusti 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Ökad e-handel och coronapandemin har lett till ett ökande intresse för logistikfastigheter, som är det segment på marknaden som har utvecklats bäst de senaste åren. Stora Logistikdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av lager-, industri- och logistikfastigheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna i segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Det här är en dag fylld med marknadsanalys, investeringsläge, etableringar, omvärldstrender, hållbarhet och mycket mer!

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Mer från Fastighetssverige