Image
Du möter Niklas Zuckerman, vd för Logistea, i en personlig intervju på Stora Logistikdagen den 31 augusti.
Du möter Niklas Zuckerman, vd för Logistea, i en personlig intervju på Stora Logistikdagen den 31 augusti. Bild: Logistea

Stora Logistikdagen: Intervju – Zuckerman om Logistea-resan

Stora Logistikdagen Efter semestern, den 31 augusti, är det dags för årets mötesplats för alla som jobbar med lager- och logistikfastigheter. Under dagen får vi, bland mycket annat, en exklusiv intervju med Niklas Zuckerman som berättar om rollen som börs-vd och framtidsplanerna.
Publicerad den 28 Juni 2023

2021 stöptes entreprenören Per Holknekts skapelse Odd Molly om till att fullt ut bli ett fastighetsbolag i form av Logistea. Vd:n plockades från konsultsidan då Niklas Zuckerman rekryterades. Hur har den annorlunda resan varit? Och hur ser han på sin roll som börs-vd och de utmaningar branschen och segmentet står inför? I en personlig intervju delar Zuckerman med sig av erfarenheter och resan med Logistea.
Stora Logistikdagen arrangeras den 31 augusti på 7A Odenplan i Stockholm.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).

Stora Logistikdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av lager- och logistikfastigheter.
Det är på 7A Office & Lounge (Loke), på Odenplan i Stockholm den 31 augusti, du blir uppdaterad på de allra senaste trenderna inom segmentet samtidigt som du får tid att knyta nya värdefulla kontakter. Nytt för i år är också ett trevligt branschmingel som följer direkt på seminariet.

Se programmet här.

Moderator är Anna Bellman, en av Sveriges bästa och mest anlitade moderatorer.

Läs mer om henne och de övriga medverkande talarna här.

Stora Logistikdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Stockholm Business Region.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Logistikdagen 2023

Var: 7A Office & Lounge, Odenplan (Odengatan 65), Stockholm

När: 31 augusti 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Ökad e-handel och coronapandemin har lett till ett ökande intresse för logistikfastigheter, som är det segment på marknaden som har utvecklats bäst de senaste åren. Stora Logistikdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av lager-, industri- och logistikfastigheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna i segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Det här är en dag fylld med marknadsanalys, investeringsläge, etableringar, omvärldstrender, hållbarhet och mycket mer!

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Mer från Fastighetssverige