Image
Kevin Mofid, Head of Industrial Research, Savills.
Kevin Mofid, Head of Industrial Research, Savills. Bild: Savills

Stora Logistikdagen: Internationella trender – vad är på väg till Sverige?

Stora Logistikdagen Den 15 september är det dags för årets mötesplats för alla som jobbar med lager- och logistikfastigheter. Under dagen får vi lyssna till en av världens ledande experter på området – Savills Head of Industrial research Kevin Mofid.
Publicerad den 1 September 2022

Logistiksektorn är i högsta grad internationell och trenderna som syns i de stora europeiska länderna kommer strax efteråt till Sverige. En av Europas mest välrenommerade fastighetsanalytiker, Kevin Mofid, ger sin bild av hur förändrade konsumtionsvanor och andra faktorer styr flödena och ritar om logistikkartan.
Det är på Helio GT30 i Stockholm den 15 september du blir uppdaterad på de allra senaste trenderna inom segmentet samtidigt som du får tid att knyta nya värdefulla kontakter.

Anmäl dig här!

(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).
Vi live-streamar även den här dagen så att du kan följa med på distans om du föredrar det.

Under dagen blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna i det heta segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.
Se programmet här.

Moderator är Anna Bellman, en av Sveriges allra bästa moderatorer, och hon har fastighetsnestorn Gustaf Hermelin vid sin sida som sidekick/expertkommentator under hela dagen.
Se de medverkande talarna här.

Stora Logistikdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.
Partnerföretag är Element Logic.

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Stora Logistikdagen 2024

Var: Clarion Hotel Sign, Stockholm

När: 28 augusti 09.00–16.00, registrering och frukostmingel från 8.15 och branschmingel efter seminariets slut

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Ökad e-handel och coronapandemin har lett till ett ökande intresse för logistikfastigheter, som är det segment på marknaden som har utvecklats bäst de senaste åren. Stora Logistikdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av lager-, industri- och logistikfastigheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna i segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Det här är en dag fylld med marknadsanalys, investeringsläge, etableringar, omvärldstrender, hållbarhet och mycket mer!

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Mer från Fastighetssverige