Image
Per Ljungberg talar på Stora Logistikdagen den 31 augusti på 7A Odenplan i Stockholm.
Per Ljungberg talar på Stora Logistikdagen den 31 augusti på 7A Odenplan i Stockholm.

Stora Logistikdagen: Analys av e-handelns påverkan på logistiksektorn

Stora Logistikdagen Den 31 augusti är det dags för årets mötesplats för alla som jobbar med lager- och logistikfastigheter. Under dagen får vi, bland mycket annat, ett initierat föredrag om hur e-handelsläget för dagen påverkar investeringsläget i logistiksektorn.
Publicerad den 22 Juni 2023

Logistikfastigheter har setts som en av de mest attraktiva investeringarna på marknaden, mycket tack vare att e-handeln successivt har tagit marknadsandelar på den fysiska handelns bekostnad. Men e-handelsutvecklingen har bromsat in, då ekonomin i hushållen blivit allt tuffare. Hur ser läget för dagen ut och vad kommer att hända framåt? Svaren ges av Per Ljungberg, chief innovation officer på Svensk Handel på Stora Logistikdagen den 31 augusti på 7A Odenplan i Stockholm.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).

Stora Logistikdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av lager- och logistikfastigheter.
Det är på 7A Office & Lounge (Loke), på Odenplan i Stockholm den 31 augusti, du blir uppdaterad på de allra senaste trenderna inom segmentet samtidigt som du får tid att knyta nya värdefulla kontakter. Nytt för i år är också ett trevligt branschmingel som följer direkt på seminariet.

Se programmet här.

Moderator är Anna Bellman, en av Sveriges bästa och mest anlitade moderatorer.

Läs mer om henne och de övriga medverkande talarna här.

Stora Logistikdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Stockholm Business Region.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Logistikdagen 2023

Var: 7A Office & Lounge, Odenplan (Odengatan 65), Stockholm

När: 31 augusti 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Ökad e-handel och coronapandemin har lett till ett ökande intresse för logistikfastigheter, som är det segment på marknaden som har utvecklats bäst de senaste åren. Stora Logistikdagen är den självklara mötesplatsen för dig i samhällsbyggnadssektorn som är intresserad av lager-, industri- och logistikfastigheter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna i segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Det här är en dag fylld med marknadsanalys, investeringsläge, etableringar, omvärldstrender, hållbarhet och mycket mer!

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Mer från Fastighetssverige