Image
Stockholm.
Stockholm. Bild: Istock

Stena hyr ut vid Brunkebergstorg

Uthyrning Ny karaokerestaurang öppnar på Brunkebergstorg i Stockholm.
Publicerad den 24 Oktober 2019

Stena Fastigheter är en av aktörerna bakom Brunkebergstorgs pånyttfödelse. Etableringen av nya hotell, restauranger, ett nytt torg och nya mötesplatser har bidragit till att platsen blivit en av stadens mest attraktiva och välbesökta.
– Moyagi kommer att tillföra en helt unik upplevelse till kvarteret som kommer att befästa Brunkebergstorg som en levande och pulserande destination i centrala Stockholm, säger PG Sabel, vd för Stena Fastigheter Stockholm.

Utöver karaokerum kommer Moyagi även att husera en fullskalig restaurang-lounge och bar. Maten och drycken som serveras är en blandning av autentisk finger-food från Asiens olika hörn och kommer att gå att beställas till de privata rummen.
– Moyagi tar sin inspiration från Kamakura-perioden. Vår storytelling handlar om just Moyagi och hans gäng av tolv samurajer som älskar karaoke. Våra rum är döpta efter dessa personligheter och de skapar den röda tråden i vårt varumärke, säger Marcus Schuterman, en av tre grundare av Moyagi tillsammans med Alexander Irinarchos och Jonathan Merlo Sjöö.

Moyagi har tecknat ett sjuårigt avtal avseende den 447 kvadratmeter stora lokalen i två våningsplan på Brunkebergstorg 3. JLL var rådgivare åt Stena Fastigheter i uthyrningsprocessen och tillträdesdag för företaget är våren 2020. Moyagi kommer att vara öppet för allmänheten onsdag till och med söndag.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige