Image

Steen & Ström vinner skattedom i Kammarrätten

Ekonomi/Finansiering Norska Steen & Ström har vunnit ett skatteärende mot Skatteverket. Fallet är identiskt med flera av de processer som Skatteverket driver mot Kungsleden.
Publicerad den 31 Januari 2013

Högsta förvaltningsdomstolen meddelade häromdagen att den inte medgav prövningstillstånd i den process där Skatteverket har överklagat Kammarrättens dom mot Steen & Ström.

Kammarrättens dom från hösten 2011 är identisk med flera av de processer som Skatteverket driver mot Kungsleden.
- Jag vill inte dra för stora växlar på det här. Det bästa hade naturligtvis varit om målet hade fått prövningstillstånd och att Steen & Ström sedan vunnit mot Skatteverket i högsta instans. Men vår uppfattning är även fortsättningsvis att vi slutligen kommer att få rätt i denna process, säger Anna Persson, skattejurist på Kungsleden till Nyhetsbyrån Direkt.

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige