Image

Stanley Security anlitar Codesign

Uthyrning Europas största elektroniska säkerhetsleverantör, Stanley Security, är i behov av nya lokaler för företagets Göteborgskontor. De nya lokalerna ska leva upp till bolagets krav på en säker och yteffektiv arbetsplats.
Publicerad den 26 Oktober 2015
Annons
Image

Det står klart efter den förstudie som arkitekturbyrån Codesign genomfört under hösten. Nu ska man tillsammans med Codesign och JLL genomgå en lokalsöksprocess för att hitta lämpliga objekt. Därefter påbörjas projektet med att utforma kontorsmiljön.

– Det här är ett företag som är bäst i branschen på det de gör. Det vill vi att man ska känna när man kommer in i deras lokaler, säger Elis Forsgård, projektledare på Codesign.

Den första juni 2016 ska företaget arbeta från sina nya lokaler.

– Vi ställer höga krav på våra kontors utformning. De ska vara trivsamma och effektiva arbetsplatser och samtidigt uppfylla högt ställda krav på brandskydd och säkerhet, säger Micael Gidlund, säkerhetschef på Stanley Security.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY