Image

Staffan Tilly ny projektutvecklare på Patriam

Bolag Patriam förstärker bolaget och rekryterar Staffan Tilly som ny projektutvecklare.
Publicerad den 2 Maj 2016
Staffan Tilly. Bild: Patriam
Staffan Tilly.

Från år 2020 vill Patriam producera minst 300 egeninitierade lägenheter per år till ett värde av närmare 1,5 miljarder kronor. Som ett led i den planen har Patriam nu rekryterat Staffan Tilly till rollen som projektutvecklare.

– Ett lyckat projekt kräver en skicklig utvecklare som driver och utformar projekten tillsammans med arkitekt, marknad, försäljning och övriga konsulter. Det är en avgörande funktion när det gäller att skapa sofistikerade och tidlösa boenden för medvetna bostadsköpare. För oss är Staffan Tilly perfekt. Han har ett öga för kvalitet och gestaltning och har dessutom lång erfarenhet. Staffan kommer att bli en utmärkt samordnare av våra framtida projekt, säger Andreas Holmberg, vd för Patriam.

Staffan Tilly kommer närmast från Ebab Fastighetsutveckling där han under sju år har jobbat med projekt i tidiga skeden och utveckling av bostäder. Dessförinnan arbetade han under 13 år med bostadsutveckling, kommersiella fastigheter och i olika stabsfunktioner på JM.

– Patriam har en intressant syn på framtidens bostäder och självklart hoppas jag kunna bidra till företagets fortsatta framgångar, säger Staffan Tilly.

Staffan Tilly tillträdde sin tjänst första maj 2016.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige