Image

SSM utser Casper Tamm till ekonomidirektör

Karriär SSM har utsett Casper Tamm till ekonomidirektör. Casper Tamm, som börjar omgående, är 54 år och har mångårig erfarenhet i rollen som ekonomi- och finansdirektör, bland annat från den internationella Dow-koncernen, Teracom samt nu senast från det börsnoterade bolaget Swedol.
Publicerad den 18 Oktober 2016
Casper Tamm. Bild: SSM
Casper Tamm.

– Casper har en bred och gedigen finansiell bakgrund. Hans tidigare erfarenhet från expansion, företagsförvärv, nyemissionsprocesser och noterad bolagsmiljö adderar erforderlig erfarenhet till bolagets ekonomi- och finansfunktion. Den nya rollen införs i syfte att komplettera och avlasta nuvarande ekonomifunktion och för att säkerställa SSM:s kapacitet att leverera på bolagets framtida planer, säger Mattias Roos, vd för SSM.

– SSM verkar på en intressant marknad med en spännande produkt. Jag ser fram emot att få möjlighet att delta i bolagets fortsatta tillväxtresa och planerade börsnotering, säger Casper Tamm.

Casper Tamm blir i sin roll som ekonomidirektör ytterst ansvarig för ekonomi, it och internkontroll.  Nuvarande CFO Ola Persson, behåller sin roll som ansvarig för bolagets ekonomifunktion men kommer efter organisationsförändringen att rapportera till ekonomidirektören.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är branschens högst belånade bolag

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens Q2-rapporter för att ta reda på hur hårt belånade de är. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige